Cine ce câștigă din Bursa Binelui

S-a lansat a 3-a ediție a competiției de proiecte pe platforma online a Băncii Comerciale Române, bursabinelui.ro. Competiția se numește Campionatul de bine. Deci, BCR a lansat Campionatul de Bine pe Bursa Binelui.

  1. Bursabinelui.ro este, potrivit tuturor comunicărilor, comunicatelor și articolelor, singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate. Deci, Banca Comercială Română nu taxează și donațiile oamenilor!
  2. Ca să ajungi în finală cu proiectul înscris pe platformă, treci prin sferturile și semifinala Campionatului; trebuie să atragi niscai bani și donatori, adevărat pot fi prieteni sociali, dar prieteni.
  3. Te agiți cam două luni, alături de alte zeci de ONG-uri, timp în care proiectul tău atrage minim 1300 lei de la minim 25 de donatori pentru a ajunge în finală. Bursa Binelui BCR e pe buzele oamenilor. Pe buzele câtorva ziariști, câtorva bloggeri, dar mai ales pe buzele ongiștilor (Google search).
  4. Ai ajuns în finală, luptă pentru dublarea sumei strânse, pentru că BCR premiază primele trei ONG-uri care atrag cei mai mulți bani și cei mai mulți donatori online.
  5. BCR dublează sumele strânse de către ONG-urile clasate pe primele trei locuri în limita a 5.000 de euro pentru fiecare proiect câștigător. Deci, zecile de ONG-uri luptă pentru cei 15.000 de Euro împărțiți de BCR la sfârșit de an pentru a face bine. 
  6. Anul trecut, Asociația Română împotriva Leucemiei a strâns mai mult de 5000 de Euro (37.785 lei, de la 1082 donatori distincți).
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s