Se pregateste lansarea Centrului de alaptare Baby Office

Centrul de alaptare Baby Office este de fapt o minicresa care va fi deschisa intr-o companie, care va fi Cora. Problema este ca a devenit o problema pentru femei ca nasc. Intra, firesc, in concediu, apoi se sacrifica, normal, profesional, angajatorul se leapada, anormal, de ele, postul se desfiinteaza etc. Baby Office este deci o solutie pentru mame sa se intoarca mai repede la serviciu cu tot cu copil (pana in 3 ani). Ideea e buna. Mama isi alapteaza, ingrijeste etc. sugarul, copilul la serviciu, in pauze. Spatiul e generos, personal specializat exista, normele sanitare sunt respectate etc. E un proiect pilot, primul din Romania. Nu sunt multi copii in primul Baby Office, cam 7, de vazut ce va urma.
Baby Office e o activitate dintr-un proiect mai mare, M.A.M.A. – Model Aplicat pentru Maternitate Activa, cu finantare europeana.
Se pare ca am mai avut un Baby Office romanesc, pe la 1900! Maria Cutarida, prima femeie medic si prima femeie cu titlu de doctor in medicina din Romania, promotoare a miscarii feministe si a asistentei sociale la noi, a fost si initiatoarea primei crese in Fabrica de Tutun din Bucuresti.
Baby Office e si online.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s