COMUNICATEdeAFACERI.ro: o business-comunitate de 114 membri

Testat si lansat in aprilie anul trecut, COMUNICATEdeAFACERI.ro si-a intampinat primul membru, Palas Iasi, la sfarsitul lui mai. Astazi, business-comunitatea COMUNICATEdeAFACERI.ro are 114 membri.

COMUNICATEdeAFACERI.ro, primul serviciu online GRATUIT de promovare a comunicatelor de presa din domeniul afacerilor, a fost lansat anul trecut intr-un context nefavorabil, cel al crizei economice.
Dupa doua saptamani de la lansare, COMUNICATEdeAFACERI.ro isi intampina primul membru, binecunoscuta firma de retail si real estate, Palas Iasi.
La cateva luni de la lansare, COMUNICATEdeAFACERI.ro are o business-comunitate de 114 membri, in ultima saptamana inregistrandu-se 13 noi membri.

Spre deosebire de celelalte servicii similare, COMUNICATEdeAFACERI.ro se adreseaza exclusiv mediului de afaceri romanesc, fiind un canal util si eficient de promovare a firmelor, produselor/serviciilor, activitatilor si initiativelor acestora.

In plus, COMUNICATEdeAFACERI.ro va conecteaza la cele mai recente comunicate de presa internationale, printr-un acord de colaborare incheiat cu PR Newswire, lider mondial in domeniul serviciilor de distributie a stirilor si informatiilor pentru comunicatori profesionisti.

www.comunicatedeafaceri.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s