FilmeazaVotul.ro

FilmeazaVotul.ro, lansat la data de 3 decembrie, reprezinta o comunitate online ce va deveni a alegatorilor, pentru sanctionarea abaterilor si sustinerea unor schimbari legislative pozitive in sistemul de votare.
“FilmeazaVotul.ro este o initiativa apolitica independenta, bazata pe efortul voluntarilor ce vor inregistra problemele votarii in intreaga tara. FilmeazaVotul.ro nu functioneaza in functie de afinitati politice si nu va interveni dupa aceste criterii in filmele sau fotografiile primite. Pentru ca votul este al nostru! Orice frauda electorala este un furt al acestui drept”, spune Bogdan Dimofte, unul dintre initiatorii proiectului.
Modelul care sta la baza FilmeazaVotul.ro este un proiect realizat cu succes in Statele Unite, ce numara acum peste 3.700 de voluntari activi. Prin interviuri cu martori la incidente sau cu votanti ce intampina probleme, prin filmari ale abaterilor electorale, FilmeazaVotul.ro isi propune sa asigure raportarea cat mai corecta, completa, necenzurata si prompta a neregulilor electorale.
Oricine poate participa inscriindu-se ca voluntar, trimitand filme sau doar urmarind arhiva de materiale video la adresa www.filmeazavotul.ro.

Sursa: stiriong.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s