Grupul REALITATEA-CATAVENCU incheie colaborarea cu DBV MEDIA HOUSE

Grupul Realitatea-Catavencu si regia de vanzari DBV Media House au agreat de comun acord incetarea colaborarii incepand cu data de 1 ianuarie 2010. DBV Media House administreaza in acest moment in exclusivitate spatiul de publicitate al Realitatea TV, Romantica si Telesport.

Regia condusa de Brindusa Vlanga este cea care a gestionat vanzarea spatiului de publicitate al Realitatea TV inca din 2005, intr-o perioada de provocari majore care a culminat cu pozitionarea statiei pe locul trei in topul televiziunilor din Romania.

„Le multumesc celor de la DBV Mediahouse pentru acesti 4 ani de eforturi comune. Realitatea TV si-a marit market share-ul din piata de publicitate de peste 4 ori in aceasta perioada, acest lucru datorindu-se in buna masura profesionalismului si eforturilor celor de la DBV, pe fondul cresterii spectaculoase a performantei de audienta a statiei”, spune Sorin Enache, Director General Grup Realitatea-Catavencu.

„A fost o adevarata provocare inceperea colaborarii cu Realitatea TV, atunci cand nu multi clienti si agentii erau dispusi sa investeasca in canale de nisa. In timp, Realitatea TV a devenit parte din planurile de publicitate a cel putin 250 de clienti, iar colaborarea dintre regie si statie una foarte eficienta. As vrea sa le multumesc tuturor celor care au sustinut in toti acesti ani colaborarea noastra, a fost o perioada foarte frumoasa si ii asigur de tot sprijinul meu si al colegilor mei in viitor, dorindu-le succes.” – Brindusa Vlanga, Director General DBV Media House.

Infiintata in 2002, DBV Media House este membru EGTA (Asociatia Regiilor de Publicitate pentru Radio si Televiziune din Europa).

Incepand de anul viitor, spatiul de publicitate pe toate produsele Grupului Realitatea-Catavencu va fi administrat de un departament intern special creat pentru aceasta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s