Imaginează-ţi o nouă lume! – concurs foto

Comisia Europeană – DG Educaţie şi Cultură a lansat, în contextul Anului European al Creativităţii şi Inovării, un concurs de fotografii care sa surprinda viziunea fotografica asupra lumii noi in care traim.

Se pot inscrie la concurs fotografi amatori şi profesionişti şi orice alte persoane din statele membre UE si state membre AELS, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia.

Candidatii se pot inscrie la concurs cu 2-4 fotografii originale. Vor fi selectaţi 3 câştigători. Alte 30 de lucrări vor fi selectate pentru a fi postate online, pentru Premiul publicului. Cele 3 fotografii selectate de juriu vor fi premiate cu un aparat foto sau cu echipament fotografic care să nu depăşească 500, 1000 şi, respectiv, 2000 de Euro.

Fotografia selectată de vizitatorii online va fi premiată cu un aparat foto sau echipament care să nu depăşească 200 de Euro. Toţi câştigătorii vor fi invitaţi la Stockholm pentru ceremonia de final a Anului European al Creativităţii şi Inovării, cât şi la ceremonia oficială a concursului de la Bruxelles, din noiembrie 2009.

Data limită: 31 august 2009.

Detalii: http://www.imagine2009.eu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s