Bakugan, lumea violentă a tinerilor inculţi

Bakugan este un serial nou pe Cartoon Network. Tinerii luptători din film se confruntă în cărţi şi bile. Cică „fenomenul Bakugan a lovit deja Japonia, SUA, Canada şi Franţa”.

Întors de la bunici, fi-miu a adus cu el şi primul număr din revista Bakugan, al cărui scop declarat este „să-ţi deschidă calea spre un univers incredibil”  şi, bineînţeles, să creeze o isterie a vânzărilor de cărţi, bile, table, lansatoare etc. Bakugan.

Aseară am început lectura revistei şi am fost plăcut surprins că nu am întâlnit greşeli de limbă română, chiar dacă revista e o înşiruire tâmpă de nume fără noimă pentru noi.

Apoi, am făcut cunoştinţă cu personajul principal, un tânăr luptător, pe nume Dan. El e, de fapt, liderul echipei Bakugan Battle Brawlers.

Iată cum e caracterizat eroul nostru: „Dan are 12 ani şi se poate spune despre el că a învăţat mai multe din stradă, decât din cărţile din bibliotecă (pe care nici nu prea le-a deschis)… Este un băiat impulsiv, care nu ascultă decât de curajul său”.

Un exemplu demn de urmat, asemeni eroilor reali ai lumii în care trăim.

Reclame

69 de gânduri despre “Bakugan, lumea violentă a tinerilor inculţi

 1. stiti ceva nu devii luptator bakugan daca ai 10 sau chiar 1000
  Hei bine cand aveam 9 ani am inteles ce este bakugan am inceput cu un bakugan si am vazut ca sunt talentat bakuganul meu este santapoyt si credetima ca cu el dorm el vine cu mine la scl …etc acum am 10 bakugani si ma mandresc cu ei caci sunt pe locul 12 in clasamentul romanesc de bakugan chiar acum 2zile am fost la craiova si am loat medalia de argin.
  Sa fi luptator bakugan trebuie sa ai incredere doar in tine si in bakuganii tai

  Apreciază

 2. D3NyS

  BAH VA CREDETI SMEKERI IN ALE BAKUGANULUI ,SI ALA CIKA ARE 9 ANI SI E AL 12 LEA :-&,MAH „PUTIFFER” eu am kautat ani ce ziki tu si nu exista dekat o data a fost in bukuresti un concurs si am fost ….apropo bakuganul meu este pyrus sibrid dragonoid(drago) :p luat din franta chiar azi o sa imi iau ultima evolutie a lui drago :p :p …..asa ka nu va mai laudati atat :-7 :))

  Apreciază

 3. Fehmi

  Bakuganul suprem este Pyrus Fusion Dragonoid a evoluat de peste 10 ori si este bakuganul original din care s au nascut bakuganii la fel si Darkus Darak din sez 3.Fusion Dragonoid este din sez 4 part 2.Drago este ajutat de un Mechtogan Distrugator numit Dragonoid Distrugator.El se poate combina cu Reptak si sa se echipeze cu costume de lupta si desigur este un Baku Sky Raiders *(Bakugan Zburator) care sare cu ajutorul picoarelor care se desfac automat.Shun i-l foloseste pe Ventus Jaakor tot un ski raider,Marucho i-l foloseste pe Aquos Redizon un bakugan obisnuit.Toti luptatori au mai multi bakugani parteneri

  Apreciază

 4. Fehmi

  Eu i-l am pe Fusion Dragonoid , pe Reptak ,pe Dragonoid Distrugator ,18 echipamente ,6 Mechtogani,2 Mechtogani Titani,4 costume,2 vehicule si multe altele nu cred ca au multi ce am eu

  Apreciază

 5. Fehmi

  Apropo pot sa lupt cu oricine din lume si sa-l inving numai cu un Bakugan dar daca mi-as folosi intreg arsenalul,adica pe Dragonoid Distrugator sau costumele de lupta,chiar as vrea sa lupt cu voi toti si sa vedeti

  Apreciază

 6. Fehmi

  Toti care spun ca Bakugan ne face sa fim inculti sunt niste fraieri ofticosi ca nau bani sa-si cumpere Bakugani Originali asa ca sa taca si sa planga in tacerea lor,ca eu am castigat multe premii la concursuri si sunt si pasionat de Bakugan la Maximum

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s