Borala se întinde cu repeziciune. Ca-n Invazia

Aseară, în numai 2 ore, cam aşa, borala de pe blogul lui Mircea Badea s-a întins cu repeziciune. 98 de români contaminaţi. Sincer e grav, îmi vine-n minte filmul Invazia, cu Nicole Kidman. Cine l-a vazut ştie cum se transmitea virusul extraterestru. Prin borală. Infestatul bora pe faţa celui sănătos şi-l contamina.

Virusaţii trăiau în armonie, conectaţi, ca nişte legume. Nu mai aveau nimic uman. Cam aşa-i şi pe blogul lui Badea. La ora asta sunt 98 de comentarii şi, incredibil, toate cele 98 sunt „de bine”: „nu te opri, mergi mai departe!”; „Oare nu i-am putea linsa (la propriu) pe curvele de la CNA?”; „Felicitari pt amenda” etc.

Reclame

2 gânduri despre “Borala se întinde cu repeziciune. Ca-n Invazia

  1. ieronim

    Badea si ai sai se victimizeaza degeaba, nu are nicio legatura cu mentionarea etniei, nu pentru asta a fost sanctionat, nu pentru ca a spus ca ucigasii lui Marian Cozma sunt tigani, ci pentru ca a instigat la omor. Uite citatul (era sa scriu ciutacul) dat de Hotnews.ro:

    „…mi-as dori din suflet ca legenda aia care circula pe televizoare, ca tatal unuia dintre handbalistii cu pricina, care au supravietuit, dar cu urmari dramatice, e un mare smecher prin Muntenegru, prin Serbia, (…) cica a trimis un comando ca sa-i rezolve pe astia (…) eu sper din suflet ca tat-su lu’ ala daca e adevarata povestea, sa-i rezolve pe garoi”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s