Adevărul despre miliardari

Din Media lui Comănescu aflu că Adevărul a scos un top şi mai şi decât topul Capitalului. Iulian Comănescu face o paralelă între cele două Topuri, Top 500 Adevărul şi Top 300 Capital şi remarcă diferenţele de avere. De pildă, în Capital, Sorin Ovidiu Vântu are o avere estimată la 1.200-1.250 mil. euro, în timp ce în Adevărul, acelaşi SOV (dar nu mai e acelaşi, nu?) are o avere estimată la 800-850 mil. euro.
La care, unul dintre vizitatorii Mediei lui Comănescu se întreabă: Si acum pe care dintre cele doua sa le credem ???. Iar altul zice: Dati-mi voie sa-mi pun semnul intrebarii asupra acestor topuri.
Acum avem două topuri care prezintă realităţi diferite. Adevărul însă n-o să-l ştim niciodată. Şi-apoi nu face obiectul acestor topuri. Scopul lor e altul. Ţine mai mult de entertainment şi publicitate. Şi până acum puteai pune uşor sub semnul întrebării credibilitatea topurilor Capital. Dar acum, care-i adevărul despre miliardari, despre topuri şi despre publicaţii?

Anunțuri

2 gânduri despre “Adevărul despre miliardari

 1. Apai, din ce-mi dau seama, acesti „miliardari” au in spate o caracatita, un conglomerat de relatii, o masinarie de ridicat in slavi, o societate a oamenilor legati intre ei cu nevazute fire trainice din care se fac saculetii-n care se pun banii de pus la ciorap…
  „Oculta” i-a sprijinit si, apoi, impins la vedere.
  Adica, poa’ sa spuna cineva despre Nastase_sapte_case cum ca n-ar putea avea, in afara de milionu’ mostenit de la matusa Tamara, alte vreo citeva zeci, sute sau mii pe cine stie unde? Sau Hrebenciuc, sau etc. etc etc.?
  Astfel de oameni, care au ajutat pe cei pe care-i avem in topurile astea, azi, nu apar pe nicaieri.
  Deci, totul e marketing de presa… Ca sa fie tiraj, sa fie agitatie, sa fie circ. S piinea, din ce in ce mai scumpa…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s