Problema lui Mantzy de pe Hotnews

Mantzy este un cronicar tv care scrie pe http://www.hotnews.ro. Omul are o problemă, ar vrea să râdă la televizor şi nu poate.
Vreau să râd!, strigă el încă din titlul articolului de parcă ar vrea să-l pipăie pe Dumnezeu. Nimic amuzant în asta… nu râdeţi de drama cronicarului.
Omul e atât de preocupat de cât de constipat e, încât orice pârţ de râs ar fi binevenit: „macar un hohot scremut din doua silabe sau un “ha!” sferto-amuzat”.
După un paragraf însă, Mantzy găseşte însă ceva de râs: „In schimb, mi se par amuzante tehnicile de incurajare a rasului”.
Dar, mai bine, citiţi cu ochii voştri articolul din Hotnews, pentru a afla mai multe despre problema cronicarului omului.

Reclame

Un gând despre “Problema lui Mantzy de pe Hotnews

  1. Andrey Corbavia

    Omul acesta e prea serios pentru a rade . Nu cred ca stie ce spune o vorba celebra „Seriozitatea e refugiul prostului ” . Are mai multe probleme printre care si faptul ca se considera prea inteligent , nu-si vede de lungul nasului . Considera ca printr-un vocabular mai elevat ( atunci cand il foloseste ) ne arata noua cat suntem de prosti , in fond el fiind Prostul . Eah , nu mai conteaza acum . „Fericiti cei Saraci cu Duhul […]. „

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s